LITTERATUR:Bøger om øl, generelt, på rejsen og i maden
- de nyeste bøger om øl - for tørstige sjæle og feinschmeckere
- opført i omtrentlig kronologisk rækkefølge!
Carsten Berthelsen:
"Ølrejsen - En rejse i øl og kultur - og ølkultur",
Cicero, jun. 2004
239 sider
Niels Thøgersen: "En øl-entusiastisk guide til det gode øl i og omkring München - inklusiv Oktoberfesten",
Foreningstrykkeriet, 2004 (50 sider)
Rolf Nielsen: "Politikens bog om øl",
Politiken, 2005 (201 sider)
Torben Mathews:
"Alverdens Øl og mad - En øl-elskers oplevelser og kulinariske udfoldelser",
Thaning & Appel, 2004, 196 sider
Carsten Berthelsen: "Juleøl - skik og bryg"
(med 24 forslag til en lystig julekalender),
Samleren, nov. 2004 (74 sider)
Torben Olsen: "Øl er guld",
Skyggen, 2000 (ISBN 8789012674) (80 sider)
Claus Meyer, Anders Kissmeyer, Anders Evald m.fl.:
"Øl & mad fra Nørrebro Bryghus",
Politikens Forlag, 2004 (ISBN 8756773897) (203 sider)
Rune T. Kidde: "Øl krummer ikke i sengen",
Modtryk, 2001 (ISBN 8773946680)
46 sider
Opdateret d. 13.3.2005